ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧ.ΒΙΒ/ΚΕΣ;

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧ.ΒΙΒ/ΚΕΣ;
Περισσότερα στο Πανελλήνιο Φόρουμ Σ.Β.

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 04, 2009

Ο Ν. ΛΥΓΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

Στο πλαίσιο των πενθήμερων εκδηλώσεων του Δήμου μας «Πολιτιστικές εκδηλώσεις στις γειτονιές του Ευόσμου», που πραγματοποιήθηκαν για τρίτη χρονιά στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, προγραμματίστηκαν εκδηλώσεις, όπως προβολή ταινιών μικρού μήκους από το φεστιβάλ Δράμας,θεατρική παράσταση, μουσική συναυλία, λογοτεχνική βραδιά και θεατρικό παιχνίδι.
Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009 και στηΛογοτεχνική βραδιά εισηγητής ήταν ο κος. Νίκος Λυγερός με θέμα «Άνθρωποι και Οράματα». Ο κ. Λυγερός εντυπωσίασε με τον φιλοσοφικό του λόγο και τις ανατροπές που επιδιώκει σε έννοιες γνωστές και καθιερωμένες.
Παρέστησαν ο Δήμαρχος Ευόσμου καθώς και ΔημοτικοίΣύμβουλοι κι αρκετός κόσμος, ο οποίος άρχισε συζήτηση με τον εισηγητή, που θα τραβούσε επ’ αόριστον, αν δεν μας περίμενε δείπνο σε μια ταβέρνα! Δε θυμάμαι τον κ. Λυγερό να σταματά να συζητά, παρά
μόνο για να φύγει με το αεροπλάνο…
Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Σχολική Βιβλιοθήκη
του 1ου ΓΕ.Λ. Ευόσμου για δεύτερη χρονιά. Ταυτόχρονα στον χώρο λειτουργούσε έκθεση σκίτσου, φωτογραφίας και ζωγραφικής παράλληλα με την έκθεση βιβλίου που επέβλεπα ως υπεύθυνη Βιβλιοθήκης, σε συνεργασία με γνωστό βιβλιοπωλείο.
Θα πρέπει να ευχαριστήσω από το βήμα αυτό τη διευθύντρια του Σχολείου μας, εκπαιδευτικούς του Σχολείου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και τους μαθητές μας για τη συμπαράστασή τους.

Η υπεύθυνη Βιβλιοθήκης
1ου ΓΕ.Λ. Ευόσμου
Παναγιώτα Βλάχου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου