ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧ.ΒΙΒ/ΚΕΣ;

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧ.ΒΙΒ/ΚΕΣ;
Περισσότερα στο Πανελλήνιο Φόρουμ Σ.Β.

Παρασκευή, Μαΐου 07, 2010

Κοινωνικό μήνυμα από την Κοζάνη; Αιμοδοσία S.O.S.

Ομάδα καθηγητών και μαθητών του ΕΠΑ.Λ. Σερβίων επισκέφθηκε σήμερα το Γυμνάσιο-Λύκειο Βελβεντού και παρουσίασε στην Γ΄ Γυμνασίου και στην Α΄ Λυκείου το φετινό πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με θέμα την Εθελοντική Αιμοδοσία. Αφορμή στάθηκε η ανάληψη από τον Σύλλογο Αιμοδοτών Σερβίων της 24ης Αμφικτιονίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στα Σέρβια.


Μετά την εισαγωγή της διευθύντριας του ΕΠΑ.Λ. κας Χρ.Τζήρα, τρεις μαθήτριες του σχολείου μίλησαν σχετικά με το αίμα και την αιμοδοσία. Τελειώνοντας έκαναν έκκληση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στους μελλοντικούς εφήβους εθελοντές αιμοδότες για να γίνει η χώρα μας αυτάρκης στο ζωτικής αυτής σημασίας θέμα. Έγκυρα έντυπα της ΠΟΣΕΑ μοιράστηκαν στους παρευρισκομένους.

Συντονίστριες του προγράμματος ήταν οι κες Π.Βλαχάβα, Β. Γκέκα και Κ.Τσιμοπούλου του τομέα Υγείας και Πρόνοιας του ΕΠΑ.Λ. Σερβίων, ενώ την επιμέλεια είχε η βιβλιοθήκη του Γυμνασίου-Λυκείου Βελεβεντού, της οποίας ο υπεύθυνος είναι Γ.Γ. της Ο.Ε. της 24ης Αμφικτιονίας, και φρόντισε για την διάχυση του προγράμματος σε σχολεία της περιοχής.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνθηκαν τόσο στους διευθυντές των σχολικών μονάδων κο. Θ. Κουρτέλη και κα Αντ. Διινή, όσο και στους καθηγητές που παρέστησαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ο υπεύθυνος β/κης Γυμνασίου-Λυκείου Βελβεντού Κοζάνης
Γιώργος Παπαχαρίσης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου